WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Saturday, 8 December 2012

| twilight breaking dawn part 2 |

assalamualaikum :)
sebenarnya cerita ni dah lama TAPI sy tetap nak share dan mencari-cari masa yg sesuai nak mengarang ni ^_^

pada 2 disember hari tu ,sy pergi tengok twilight breaking dawn part 2 !yeayyy ,actually ,twilight release 22 nov lagi ,tp disebabkan komitmen yg agak sibuk (!) xdapat lah pergi ..yang x tahan tu ,sy yg fanatik habis ni paling lambat dapat tengok ,kawan2 yg x minat semua dah tengok (!) adoiiiii (dalam hati ,jeles tp sabo je lah :p )

tp ,bila tengok tuuuu ..mostly scene lam cite tu sy dah tengok ! (dlm youtube ,HAHA ) apa2 pun memang x rugi lah ..the best ever ..xsangka sangat part berperang tu macam tu !dalam novel xda mention plak masa depan Alice namapk macam tu okeyy ..rasa macam nak nangis ms tengok family cullen majoriti mati dan wolf pun ,huhu tp air mata tetap mengalir ms kat ending credit ,dgn lagu sayu nya ,dgn potrait semua ..dan TERnyata saga dah sampai ke penghujung nya :'(

xsangka ,plan kami yg setahun lepas menjadi ^_^

suka ngat benjamin ni ,dye ada kuasa menguasai elemen dlm ni ;)

sangat suka muzik ni ,dari 1st saga sampai akhir saga ,kita boleh dengar setiap background muzik tu ~

fight scene :)


breaking dawn part 2
breaking dawn part 1

eclipse
new moon
twilight

 seriously lagu a thousand years part 2 ni best :') sbb yg part 1 sy xdengar pun !tp ,yg ni ..sy sukaaa

hope stephanie meyer TERasa nak release midnight sun plak ..sobs ~

 



Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

3 penGomen coMeL~:

zila manaf said...

x tengok lg...sobs sobss

sHiMi sHinHae~ said...

rugi nyeeee ,cepat tgk !bez taw ! ^_^v

auni ismail said...

singgah sini...:)...http://auniqarya90.blogspot.com/

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE