WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Wednesday, 22 January 2014

| kisah tiga pasang kasut |

assalamualaikum ! :)


nota kaki : sungguh gumbira hati ini bila dapat beli kasut2 ini .tiga pasang in one month .by the way ,sebenarnya niat di hati nak beli dua je ,sandal satu .kasut satu .tp ntah camana berkenan pula kasut kaler hijau gelap tu .huhu beli je lah dah harga pun x mahal :D yg aku paling suka yg kasut kaler merah tu .arghh ~sudah lama mengimpikan kasut sedemikian .akhirnya jumpa jugak and plus ikut taste aku lah kan .ada orang cakap ,aku ni memilih kalo beli kasut ,eh mestilah .dah serik beli kasut yg menyakitkan kaki aku taww .hihi and then ad orang cakap ,benda yg aku suka beli adalah kasut and beg .hehe aku pun xtahu kenapa dgn aku .dah mmg suka nak wat cmana .rasa bosan kalo pakai yg sama .by the way ,sebelah kasut hijau tu ,handbag yg aku beli ms jenjalan kat masjid india ritu .okayy ,i really love red colorrrrr ! >_< psstt ,ni semua nak pakai utk sem depan .okeyy taruk balik lam kotak ! ^^,

Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

3 penGomen coMeL~:

wafacw said...

Assalam.... hmmmm.... mmmmm... hahahahahaha... sounds so cute...hahahaha.

Try to write in english once in a while... don't worry. Don't be afraid of making mistakes... btw, what the hell with what people wanna say, right?

Nice to meet u :)

sHiMi sHinHae~ said...

hahaha wow !you're inspiring meee !thanks .i will try .

Zamani Abe said...

salam.. lama dh tak berkunjung ke mari :D

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE