WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Thursday, 9 February 2017

First entry 2017 | konvo & kaunselor berdaftar

hye assalamualaikum :)

bulan kedua tahun 2017 :)
dah ada yg penuhi azam tahun? ke ada yg belum plan apa2 lagi?hehe
actually, belum terlewat utk bercakap mengenai azam tahun baru.
hmm. sebagai penganggur sejati, azam saya adalah "job hunting".
 harap2 nya dapat panggilan temuduga x lama & x give up untuk terus menghantar resume.

oh yaa,
baru-baru ni saya baru terima surat daripda Lembaga Kaunselor.
Alhamdulillah, setelah menunggu beberapa bulan selepas interview, saya lulus :)
now, i am Kaunselor Berdaftar.

next entry,
saya cuba untuk post bagaimana membuat preparation untuk interview tu ye :)
well, doa kan saya supaya rajin. hehe
because, i believe reader kat luar sana pasti nak tahu pengalaman kami.
yes i know because sebelum saya jalani interview pun saya google secukup rasa & baca pengalaman tu daripada bloggers.
but, entry tu mostly yang dah lama.
x da yang up2date.

so now, lemme share u guys my graduation picture dulu la ea.
yang dah basi sebenarnya.
tapi x kira! nak share jugak. hehe














Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

1 penGomen coMeL~:

Audadi Anaqah said...

wahhh tahniahh..da konvo yer....semoga dipermudahkan urusan untuk berjaya dalam bidang yang diceburi,,,aminn

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE