WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Monday, 3 June 2013

feeling something ^_^

assalamualaikum :)
saya .sebenarnya .saya sebenarnya isteri dia !!ish ,gurau jek .haha saya sebenarnya TERsuka kat seseorang ni .okeyy ,ini statement berani mati .hoho but seriously tak tahu nak buat cmana :( pada mulanya saya tolak rasa ini .rasa macam sengal kenapa boleh TERsukaaaaaa dia ?why ?why ?dah lah muda setahun .adoi adoi tapi ,lama-lama tak boleh nak tipu pula diri sendiri .

dah lama kenal tapi tak rasa apa-apa hinggalah saya TERsedar yang saya seakan-akan mencari dia kalau tak jumpa .dan boleh plak rasa TERsentap hati bila tengok dia borak dengan kawan perempuan lain .yang tak boleh blah masa terserempak kawan dia ,boleh plak saya TERpanggil nama kawan tu dengan nama dia .like seriously ,memang dah speechless depan kawan-kawan sendiri .panas muka ni .nasib baik kawan-kawan tak syak apa-apa dan gelak je .HAHAHA kenapa ye saya suka ?walaupun saya jenis yg agak senyap dengan orang yang saya kurang kenal ,dia tak sombong nak sapa kalau terserempak .yang paling penting ,dia selalu buat orang sekelilingnya ketawa .jenis straight forward tp pandai menjaga hati .cara dia handle sesuatu perkara pun dah nampak kematangannya .sekian ~

p/s : doakan saya tabah dalam mharungi cobaan ini ,setelah sekian lama hearbeat ni tak raise .dia memang menguji kewibawaan saya T_T



Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

4 penGomen coMeL~:

Aku Penghibur said...

wahhh semoga rasa itu menjadi pembakar untuk jadi muslimah yan sejati

Cahaya gembira said...

silap g komen kat post lain.. -_- haha
tabahkan hati mina.. <3

sHiMi sHinHae~ said...

@Aku Penghibur terima kasih taw :')

sHiMi sHinHae~ said...

@Cahaya gembira haha yup2 .sokey ,terima kasih taw .sobs sobs doakan sy :')

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE