WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Thursday, 17 January 2013

| Fatih Seferagic ! |

assalamualaikum :)
pagi ni rasa nak b'blogging lah ..yeah ,thanks kpd sahabat sy (!) yg janji nak mai awal pagi tadi TAPI x muncul2 (!) huhu ..at least ada masa ku dgn blog tersayang kan kan ~

okeyy ,nak story ttg seseorang yg bernama FATIH SEFERAGIC :)
kenal dye dari fb page ( cewahh ,cam real jek :D )

ad page share gambar ni :)
masa mula2 tengok ,terus fall in love because muka dye like seriously sebijik-bijik macam edward cullen ( kenal tak hero cerita twilight tu ? ^_^v ) ..lepas tu terus saya google dan youtube bagai pasal fatih ni ,ya allah ..suka nya dengar dye mengaji ..terus download ! :)
dye ni asal dari german dan tinggal kat Houston ..kalau nak kenal dye lebih lanjut ,haa like lah fb page dye ,

ni fb page fatih ----> FATIH fb page
ni twitter fatih -----> FATIH twitter











p/s : suka nya akhirnya dapat jumpa 'edward' islamic ^_^v

Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

4 penGomen coMeL~:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

ensem..sejuk mata memandang..^^

zila manaf said...

baru like dia kat fb hikk malunye titew ;p

sHiMi sHinHae~ said...

hik3 ,mmg sejuk mata memandang ,like like like ..insyaallah dpt manfaat nye :)

Hashidah Zulkefli said...

i like him . suara dia masa baca surah dalam solat memang tersangatlah merdu . kadang rasa nak nangis pun ada dengar bila dia baca surah :)

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE