WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Wednesday, 9 January 2013

segmen : saya blogger dari.....

assalamualaikum :)
ni first time saya join segmen dan segmen ni adalah dari ABANG APIT~
jom join !



Saya blogger dari TERENGGANU ...
banyak tempat-tempat menarik kat sini dan makanan pun bestttt ,i love GANU kita ^_^

masjid kristal kat pulau wan man~
masjid hadhari kat jerteh~
pulau perhentian~



pulau redang~
keropok lekor~



satar~
p/s : aishh ,kalau nak cite lg memang byk lah ..so ,jangan lupa mai melawat terengganu yeeee ^_^ by the way ,follow me yaww ..surely i will follow u back dan jangan lupa join segmen ni :)

Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

16 penGomen coMeL~:

Lelaki Ini said...

suka g ganu!

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

siti fatima Arifin said...

jom pakat ramai2 lawat Tganu. Banyak lagi keistimewaannya di http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

cik dah faridah said...

singgah dr segmen sama ..nnt rajin2 mari ar jln blog cik dah yek

Nasuha said...

krpk lekor antara mknn kegemaran sy..

Nasuha said...

Salam sejahtera. sy dtg dr segmen yang sm. salam perkenalan :)

deno said...

woooot2... org senegeri singgah dan terus folow sini!! ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Ganu , Harap Ganu sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

zila manaf said...

nananannaa hi org ganu kite.. hee

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

sHiMi sHinHae~ said...

thanks sume ,sy dah follow back kamu semuaaa ..salam perkenalan ^_^

yeen miscelivious said...

hai.. assalamualaikum..
yeen dtg dari segmen yang sama
jom terjah ke nogori plk :)
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Noor Najwa said...

assalam..dtg dri nger yg sama...senyum sokmo..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE