WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Wednesday, 28 March 2012

jom maKan keRepeK ^_^

assalamualaikum ,,,

mood :senyap ~~xmampu kata apa2



tajuk : cinta vs kawan ?

haha ,asyik2 cinta ..asyik2 cintaa ~~terasa annoying plak ^_^

see ??cukup annoying tak muka ku ?? ^_^



honestly ,sy xhalang sape2 nak bcinta ni tp sepatutnya korang bahagikan masa di antara rakan2 dan ur lover tu ..xda larr sampai jd kes macam sy ni ..agak b'jauh hati apabila sweet kapel ni always on the call ,sbg kawan yg sedang hang out ni apa rasa nye ?x chill langsung kan ?lama dah xjumpa ,perasaan hanya ingin luangkan ms dgn nye larr kan ..tiba2 dye asyik busy jek dgn BF nye ,texting n calling ^_^

haha ,emo lah sgt ^_^


di sini sy ingin tekan kang yg sy tidak jealousss dgn kisah cinta anda (indeed okeyy ) but sometimes ur lover just cant go on wif ur friends ,yeahh ~believe me

yeahh ,im serious ~~believe me (~_~*)



cuba anda tengokkk vid maria elena ni ,lbih krang larr perasaan ni ,huhu


Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

2 penGomen coMeL~:

Inz Indah said...

ak kn ngn saem2 kira ok la.. layann~..
tp pling annoying ble dia 2 kazen2 aku..haha ak beci ngelih..kalu lah kazen2 aku 2 bleh bce ni.. tlg lah..stop being crazeyh lh weh..sbb aku thu kisah cinta kamu2 pling hebat sedunia..haha

p/s:utk kazen2 kesayanganku sahaja yg lain jngn terasa sbb ak cuba memahamimu..hehe ^^

sHiMi aLyNa^^, said...

ye larr ,ak law dorang nk bcerita xpe lg ..tp kalau tngah dok kuar ngan dorang ,kuar aa btol2 ....nk share2 xpe ,tp law asyik layan texting n calling ni ,xleh larr ..kte ni abes ms kuar ngan ye ..huhu nak ckap pom xdop ms ,busyyy dgn gadget lu (bak kata maria elena ,haha ) ..

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE