WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Thursday, 28 June 2012

Breaking Dawn Part 2 !

Hyep peep ! :)
i wanna share u something ..Twilight beraking dawn part 2 !
okeyyy ,i am a little bit excited to watch finale saga on 16 november 2012 !

*no hate please*im annoying with twilight haters :) *
& if u dun mind ,please like this ------> Team Twilight 4ever

forever is beginning~

16 nov 2012

volturri~

battle begin~

help for another clan~

emmet & newborn~

red eye~

saga continued~


p/s : full teaser trailer breaking dawn part 2 ..enjoy ! :)

Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

8 penGomen coMeL~:

Masmira Masri said...

serius xsabar nk tgk citer nih

do visit n follow me back ok
http://myaleo.blogspot.com/

CikMunBlogger said...

best sgt ke ? ehehe .
mun tak pernah tengok lagi cite nie .

sHiMi sHinHae~ said...

@Masmira Masri done following u :) sgt2 larr xsabar sbb lebih kpd pertarugan kali ni :D

sHiMi sHinHae~ said...

@CikMunBlogger mun ,tengok lah cite ni ..best :D yg pasti tgk dari no satu k !baru faham :)

SP (spudinpunya) said...

macam kenal je..haha

sHiMi sHinHae~ said...

@SP (spudinpunya) kenal ape ??hoho

Apple said...

Breaking Dawn kedua ni rasanya akan ada babak pertarungan yang panjang giler lalu menamatkan filem ni. Buku dia sngt2 best tapi filem dia mendowngradekan tahap syiok tu. hoho..

sHiMi sHinHae~ said...

@Apple ha ah ,baca buku mmg lg best ..cite macam ni ,baik baca buku dulu sblum tgk ..baru best ..hope yg last ni terbaik lah ,huhu

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE