WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Friday, 28 September 2012

Rooftop Prince & Arang ~

assalamualaikum ,sungguh lama x update blog ni ..maaf ye !agak kesibukan (alasan ! :p ) ,xda lah ..betul punyerrr sibuk ni ..tp ,lebih kpd keletihan lah ..jadual xda lah padat tapi banyak program ..bila ada masa renggang ,curi2 rehat lah ..blog plak terabai ..xsempat nak fikir apa yg mahu di update kat sini ..hehe ,

tp ,walau sibuk pun ..ada masa lagi layan cerita (xda TV ,kita layan laptop kan ? :p ) ..sambil2 makan sambil2 layan cerita ..cerita apa ?sebab dah habis stok Running Man sampai episod 106 ,skrg beralih arah tengok Rooftop Prince plak ..haha ~sy bukan peminat tegar korea tp kalau orang promote2 ,sy layan jek ..boleh tgk pun sbb heroin rooftop prince tu jadi guest running man ms epi 106 ,tu jadi TERpengaruh nak tengokkk ..skrg kat episod 10 ,boleh tahan lah cerita nya walaupun dah tahu ending camana ^_^

skrg sy sedang menunggu my 'MACIKK' donload cerita ARANG ~shim min ah yg berlakon ..nampak cam besttt jek ..teruja nak tgk sbb ms tgk dye dalam my girlfriend is a gumiho sangat comel dan best !


p/s :lagu ni besttt tp xtahu tajuk apa dan sape nyanyi :(

Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

2 penGomen coMeL~:

✿Lady Ainaa✿ said...

eeee, nak tengok!!! ena minat pompuan yg berlakon dlm cerita MGIG tu... huaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nanti bg la link, mintak kat makcik sis tu.. ahakx... *Muka xmalu betul ena ni*

sHiMi sHinHae~ said...

@✿Lady Ainaa✿ eyy beres jek !shim min ah tu emg cutee aa kan ..dlm cite arang ni plak ye jadi antu yg xkawen lg ..hehe ^_^ cam besttt jek

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE