WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Wednesday, 2 May 2012

.:: roBerT paTTinSon faN sigN ::.

hey ^_^
baru je siap buat fan sign dgn best pal ku~
peminat fanatik r-patz a.k.a edward cullen ni ..kenal tak sape tu ??haaa ~~pegi tgk twilight cepat !
dah orang invite ,join je lah ! ^_^
nak boleh ke siap ni ,,,amek masa betul ..yelah ,kita bukannye rajin ..hampir2 give up xnak buat ,bcuz x da masa nak buatnya ..
but ,finally me n my beloved fren siapkan jugak !
tarikh tamat nye 9 mei ni ..sape2 nak buat ,sempat lah lagi ye !
b'day robert pattinson 13 mei ni !wuhuuu ~
fan sign ni akan di upload kan dlm you-tube ..

cantik x??law x ,redha je lah ~~main cakar jek kaler ^_^

Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

4 penGomen coMeL~:

Sis AI said...

Pergh, seriously upload dlm Youtube? Untunglaaaah!~ Nnti Robert tgk, trharu, wakaka! Apapun, great job!^^

sHiMi sHinHae ^^, said...

yaa ,yg invite tu kata cmtu aa ,wat video sal sign ni n upload ,hehe arap2 rpatz tgk !wahaha ~

btw ,thanks !

coretan hati si comel said...

r-patz ! aaaaa !! *histeria . lalaa

sHiMi sHinHae ^^, said...

welkk ,hahaha ^_^

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE