WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Thursday, 3 May 2012

.:: wHen peoPLe get aNnoy ,u beTTer waTchouT !! ::.

ohhh tidakkkkk ~~

terasa annoying diri ini !
kenapa ?kenapa ?
sebab geram ngan sorang makhluk allah ni ..
hey ,sy masih ada perasaan okeyyy !
sy dah cakap awal2 ,never condemn me when i post something that i love !
sedih taw bila kita suka n happy to post it ,ur friend pom comment like 'ohh ,i dun like it' 'xbest' or whatever lah ye !
kita dah penat2 buat ,penat2 search ..cakap macam tu plak ..lagi pom ,bukan nye nak bagi dye tengok ..dah ,ianya utk semua di lihat ..redha je lah ..kalau xsuka xpayah comment ,saja utk perkongsian je pom ..
dah bosan nak hide2 segala menda post ni k ..

grrrr ~


muka geram + speechless

Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

2 penGomen coMeL~:

❤farahin izzati❤ said...

alolo, comilnya muke kucing tuu hehe

sHiMi sHinHae ^^, said...

hik3 ,,wpom mke meow itu geram ,,ianya tetap cumil kan ^_^

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE