WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Monday, 15 October 2012

| kerana Facebook ! |

assalamualaikum ! :)

apa khabar semua ?sihat ?alhamdulillah ye ..sbb masih diberi peluang utk bernafas ..
hmm sy nak share sesuatu lah dgn anda semua ,setuju tak ?

Kerana facebook : Daripada Kawan Bertukar Musuh...
Kerana facebook : Couple Boleh Gaduh Sebab Cemburu...
Kerana facebook : Pasangan Couple Boleh Berpisah...
Kerana facebook : Hidup Boleh Diperbodohkan....
Kerana facebook : Kawan Lupa Kawan...
Kerana facebook: Kita Boleh Perbodohkan Orang & kawan...
Kerana facebook : Kita Menipu Diri Sendiri...
Kerana facebook : Kita Tertipu....
Kerana facebook : Wujudnya Adik-Beradik Angkat...
Kerana facebook : Kita Tak Tidur & Tak Makan...
Kerana facebook : S'seorang Itu LUPA DIRI Kononnya Diri Dah HOT !

#huhu ,TERjumpa kat fb ms buka xd ..apa2 pun yg penting adalah NIAT & DIRI sendiri kann ,sbb perkara macam ni dah jd asam garam dlm kehidupan ,pandai2 lah kita bawak diri dlm m'jd khalifah Allah di muka bumi ni:) #


Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

13 penGomen coMeL~:

Miz Sitti said...

Itu semua bergantung pada penilaian diri sendiri..ALLAH memberi akal maka kita seharusnya tahu apa yang patut & tak patut..apa yang penting kita tahu siapa kita sebenarnya disisi ALLAH..

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

SaddLone said...

krna fb diri sendiri jadi bodoh.

ps: benci aku bukak home fb ak skrng.

Pykaa Pdott said...

setuju sangat . penah alami mcm kat anas nie , kerana facebook semuanya . huhu .

Ana Yaafi said...

100% setuju :)
do follow me
http://anayaafi.blogspot.com/2012/10/hye-assalamualaikum-semua-nothing-to.html?showComment=1350368892280#c872546776108737852

Khalilah MNor said...

Saye tak nak setuju... :) Semua tu bergantung atas diri masing2 je sebenarnya. Tiba-tiba manusia nak salahkan facebook yg memang wujud sbb manusia sendiri, mcm pelik. Tp, kalau kata pengaruh buruk facebook di sebabkan org2 tertentu... Sy setuju. Hehe *pening*

sHiMi sHinHae~ said...

@Miz Sitti betul ..niat tu penting ..ALLAH maha mengetahui :)

sHiMi sHinHae~ said...

@SaddLone kadang2 ada jgk ak rasa mcm tu ,sabo je lah kan =='

sHiMi sHinHae~ said...

@Pykaa Pdott sy pun penah kenaaaa ..sedihhh kan ..

sHiMi sHinHae~ said...

@Ana Yaafi okeyy ..mekaseh taw singgah ! ^_^

sHiMi sHinHae~ said...

@Khalilah MNor betul dah tu ..sbnarnye kita yg mcorak alam maya ni ..atas diri kita kita nak buat apa dgn menda alah ni ,,moga kita manfaat kan teknologi ni kan ..insyaallah

Nadratul Syazwana said...

Betul tu.. Pape pun, depends on cara kita gunakan fb tu camne jugak~

sHiMi sHinHae~ said...

@Nadratul Syazwana btol tu ..depends kita lah plak kan :)

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE