WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Thursday, 12 July 2012

Result Upu !

Assalamualaikum ..
kepada sesiapa yg STPM/ASASI/MATRIX/DIPLOMA mesti berdebar-debar kan ??sbb tanggal 13 Julai 2012 iaitu esok akan keluarlah keputusan universiti mana kita duduki lepas ni ..

warggh ,takutnye ..huhu ,dah 7 bulan kot membawa diri kat rumah ni ..rasa macam beku otak ni ,badan pun rasa lembik ..hehe ..sesiapa yg lepasan STPM tahulah kan ..9bulan dapat cuti free :D

Dah tu ,malam ni saya nak b'tolak pergi trip ke Pulau Pangkor ..rasa macam terbeban pulak ,nak pergi trip enjoy2 ..dalam ms yg sama nak tahu keputusan ..moga keputusan baik ..Impian saya nak UKM or USIM ..kalau dapat UNISZA pun saya redha ..biarlah orang kata dekat sangat dgn rumah ..senegeri je kot ..janji kita belajar kan ..hope so ..apa2 pun rezeki dah tertulis ..berdoa je lah kan ..setelah b'juang habis-habisan kat medan peperangan STPM ,kita tunggu dan lihat ..insyaallah :)


p/s :malam ni ada Majlis Qasidah Mahabbah kat sekolah lama ..sempat lg ni nak join ..hehe ,majlis tamat pukul 10.30 malam ..pukul 11.30 b'tolak nak pergi Pangkor pulak ^_^

Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

7 penGomen coMeL~:

sharifah husna said...

saya pon tgh tunggu result utk ijazah nanti :) goodluck!

sHiMi sHinHae~ said...

eh sama :)
moga kita dpt yg tbaikkk ye ..aamiin ! :)

NHS^___^ said...

gud luck!
saya pon tunggu result UPU gak ni...
semoga kita dapat apa yang diingini..
amin...

roziahojijie said...

Good Luck awk ! KIta senasib . hehehe :)

cik yuyu said...

gud luck dear.. dah tau keputusan blom??

Zati Novelis said...

Haaa .. Macam mana keputusan ? :)

sHiMi sHinHae~ said...

baru on9 :D
thanks sume ..alhamdulillah dapat USIM :))

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE