WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Monday, 16 July 2012

USIM i'm coming !

USIM

assamualaikum :)
yeah ,tajuk entry kali ni ttg keputusan UPU sy ..harap nye x basi lg larr tajuk ni ..sebab baru hari ni b'peluang nak type entry ..keputusan keluar 13 julai lagi ,ms tu pergi b'cuti kat pangkor ..lepas balik je terus demam ..hadoii ,so today i wanna say ALHAMDULILLAH for giving what i want ..sy dapat melanjutkan pelajaran ke USIM cos kaunseling ..sama dgn kawan sy yg ni ---> KHAIRINA~

jadi orang negeri sembilan aa japgi ..mujur ada kawan dah kat sana ..boleh larr mintak tunjuk ajar ..afifah & jannah !xsabar dia tunggu sy datang sana ,dan juga senior form 6 sy dulu ..ada 3 orang kat sana ..mereka pun sama cos dgn sy ..kak nor ,kak sue & kak mida :)

masa dapat tahu keputusan ni ,mmg gembira lah ..sebab sy mmg nak cos kaunseling ..tp ,frust jugak sbb sy lebih nak kpd UKM or UM ..jealous rasa kat kawan2 yg dapat universiti lembah klang ni  ..ahaks :D

dalam masa yg sama ,sy berpisah sudah dgn kawan2 baik ..majoriti dapat kat UNISZA ..ada dapat UPM ..sedih juga ..tp ,perjuangan & ukhuwah kami bukan terhenti disini ..ianya utk selamanya ..insyaallah ..syukur ,STPM sy x sia2 ..dapat juga masuk Universiti ..akhirnye :'D
lama dah teringin nak masuk u yg jauh2 ..tercapai jua ..alhamdulillah :)

wait for me ! ^_^

Kebebasan bererti tanggungjawab,tanggungjawab bererti berusaha, bertindak serta berdikari dan kejayaan yang dicapai daripada usaha seseorang itu adalah tidak ternilai harganya.– Tun Abdul Razak Hussin –

Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

8 penGomen coMeL~:

roziahojijie said...

Tahniah awak ! Gud LUck ye ? Stdy baik-baik :D Sy belum berkesempatan lg nak update ttng UPU . hehe

fatin hanisah said...

tahniah awk! :) blajar rajin2 ye. sy da follow awk. hit me back ye, ^_^

sHiMi sHinHae~ said...

@roziahojijie thanks ! n nanti dah update ,gtaw !xsabar nak baca :D

sHiMi sHinHae~ said...

@fatin hanisah thanks ya !insyaallah ,i will do da bez :)

SaddLone said...

usim? so, aku doakan yg terbaik bt kau, dn moga yg terbaik jg untuk aku kembali.. ameen ^^

roziahojijie said...

Dah update ! EH , sorry , lupa nak tag nama awk dlm entry saya . huhu . Tahniah dapat U !!

jemput baca :
http://dyeshayapunya.blogspot.com/2012/07/result-upu.html

sHiMi sHinHae~ said...

@SaddLone thanks :) sama2 harapkan yg terbaik ..aamiin

sHiMi sHinHae~ said...

@roziahojijie sokey !baru je baca n komen ! ^_^ terbaikkk :)

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE