WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Monday, 13 August 2012

Kad raya !

assalamualaikum :)
wah .raya xlama lg ..alhamdulillah ada juga masa nak tulis kad raya kat kawan2 ,dan kat kawan2 yg jauh ,baru je pos hari ni ..hope mereka dapat sebelum raya lah ye !ohh ,pacik posmen ..chaiyok2 ! ^_^


p/s : walaupun zaman skrg teknologi semakin b'kembang tp kad raya xharus dilupakan ! kad raya lg b'makna okeyy :)

Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

10 penGomen coMeL~:

umishahirah. said...

haaaaa umi pun nak pos kad raya jugak. tapi kan kan, pejabat pos kata kena hantar sebelum isnin. uwaaa :'(

the malay male said...

tradisi harus diteruskan

roziahojijie said...

untuk kite takde ke ? hehe

sHiMi sHinHae~ said...

@umishahirah. alahai ,sabo ye umi ..shimi pun mharap pacik posmen dpt antar sblum rye kt kwan2 tu ..hihi

sHiMi sHinHae~ said...

@the malay male yup3 ,btol tu :)

sHiMi sHinHae~ said...

@roziahojijie alaaa ,kalau ojie ckp awal2 !shimi kmpem bg jgk taw, taon dpan ye ! :D

Cik Yaya said...

yup..btol3..kad rye paling besh..kalo dpt..sukenyer... ^o^

Neiaa said...

*menyelam sambil minum air*..berblogwalking dan follow awk sambil nak jemput awk join contest http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html. :)

sHiMi sHinHae~ said...

@Cik Yaya btol2 ,lagi se ,kad rye kalau dpt mmg smpan elok2 lah ..haha syg nk buang ,kalau sms ,snang jek nk dlete ..tu ckp kad rye lg bmkna ^_^

sHiMi sHinHae~ said...

@Neiaa thanks taw !nnti sy jenguk n follow kamu ! :))

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE