WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Friday, 6 April 2012

eXCuse me ?Talk to my hand lol ^_^

ehem ~ehem ~
first of all ,im talking nonsense here ..so ,read it quitely n leave ur comment below :D

ehemmm ~
dgn official nya sy nak cakap ,im big fan n addicted dgn twilight saga ..so ?ada apa2 bangkangan or penolakan ?xpayah cakap sama saya ..tahap keminatan tu ad page twilight sendiri ,yup ~suka sebanyak itu ^_^

http://www.facebook.com/teamtwilight4eva?ref=ts

so stop talking nonsense people ,cuz masing2 ada minat sendiri ..korang pom ada kan ??kan ??ngaku je larr ^_^
saya ada buku dye ,soundtrack dye ,n whole saga ..n waiting for part 2 on this november !

part 2 !


renesmee wif jacob !


1 until 4~


then ,saya jgak secara official nye suka kat kucing ..n ad page sendiri jugakk ~share ngan my kawan2 ,sape rasa dye ,senyum ^_____^ ,wahaha ~

http://www.facebook.com/sayapencintakucing?ref=ts

yup ,saya pernah ada kucing ~pernah addicted dgn sayang2 saya tu ,tp lepas my sayang mati accident baru2 ni ,hati ku seakan2 payah nak sayang kucen lain ,,yup ~mmg ada kucen baru ,tp sekadar bagi makan sbb dye dtg sndiri kat umah ..

list of my cat :'(

1)michan dawson 08/07/05-24/12/05
 =male cat ,siamese ~
 =mati dgn tragis ,xtaw knapa tp jasad nye seakan shock ~~
 =sbb ni kucen 1st ,nanges 3 ary ..sobs
 =satu2 nya meow sy yg saya kuburkan ,hee

2)miko-chan 02/01/06-27/06/08
 =female cat ,mak angkat memo
 =accident ,huwaaa ~
 =xpasan ye mati ,sedar2 xbalik n tgk ad meow ats jalan ..sobs

miko kaler coklat ^^, memo yg puteh ^^,


3)keira 10/02/07-20/10/08
 =male cat rasa nyeee ,hee ~
 =rasa nya ye mati sbb keracunan ,sobs
 =anak miko n sy tgk proses kelahiran ye ,awesome !huhu

4)memo-chan dawson 16/03/06-nov 2011
 =male cat yg ngadaaaa n my sayang
 =accident ,huwaaaaa ~~
 =anak buangan yg baru bukak mata di susukan oleh miko as mak angkat yg bek aty nak jaga nye ..agak larr manja n sgt gemop ,merupakan gangster kg sy ..hee2 ,
 =merupakan kucen plg sy syg ,woww ~mati ms tengah final exam ,thanks to my jiran told me that my cat lying on the road ,adoi so my reaction??agak nk meraung ms dgr detail keadaan memo ku yg gemop tu ..mujur ad kawan2 yg memahami ms tu ..hmm ~

memo sangat machooo ^_^


5)momo 16/12/11
 =haishh ,still kmpius ngan jantina ye ^_^
 =roh memo mjelma dlm meow ni sbb muka ye sbijik dgn memo ,cumanya kecik n kurus ..still budak2 larr ..
 =dye agak messy larr ,jaga utk bg makan .....
 =tp ,ad se keunikan nye ~mata ye juling !hehe ,

amacam mata ku ?gojess tak?blue kaler ,hehe

saya jugakkk minat harry potter series ,ad buku dye ,n whole series dye ..bg saya ,deathly hallows part 2 are the best !!

awesome lol ~

teringat memory lama plak bila tgk pix ni ~lala

oh yeah ,wpom kmoo xfemes d sini ,tp i tetap ske ~~hehe ,edward cullen~

sape tgk harry potter n twilight je phm ,haha

peminat setia doraemon ,haha ~~whatever kalau nak cakap tidak maturedddd ~do i care ??haha ^^,
ad komik dye ,a lotttt ~tp ,stop beli form 2 kott ,terasa diri mature da ..haha ,tp ad jugak beli kadang-kadanggg ~

yup doraemon !kmoo pandai ^^,


version of harry potter ,haha
so ,obviously semua org ad minat masing2 n ad cita rasa masing2 ..so ,xpayah nak mengkritik sana sini larr kalau terasa gelap mata dok tgk post saya or orang lain dgn menda yg samaaaaa jek ,again n again ~sengal ?tekan jek button remove or delete ~lala
macam larr kita dok sebar menda mengarut ,excuse me?hoho ~
se addicted2 saya larr ,sy xleh lg nak bg info2 or breaking news macam org lain ,so?ad org lain lg yg lbih addicted drp saya n sy pom follow mereka ~~huhu

yup ,my series~

harry potter vs twilight
doraemon collection ,haha

sekali sy suka ,sy suka suka suka suka sangattttt ~
tp perasaan suka tu bleh pudar ~
macam menda yg sy minat ni larr ,ad turun naik nye ..
contoh ?

penah t'sangat addicted ngan menda alah ni ,tp skrg ~~huhu


penah suka gong-chan n yoo-rin

penah fall in luv ngan aon n rye


or maybe teletubbies?haha

sekali sy sayang ,sy sayang sayang sayang sangattttt ~
perasaan tu xkan mudah nak pudar or maybe xkan bleh hilang terus ~
suka dah merasai ,sayang pom dah merasai ~
tp ,sayang kat manusia ni ..akan senang nak meninggalkan kita ..haishhh ~
so ?terasa sengal dah sayang menyayangi manusia pas ni..

sobs ~sobs ~
nak hug bleh tak?im waiting ~lala (o_0)


sayang kat fictional character lg bagus ,jeles pom xda sape kisah ,dye sweet kat org lain ,tp kte plak t'sengeh2 dpn skrin tgk dye ..kalau rindu ,bukak je aa vid2 mereka ..haha ,kan senang tuuu ..

hmm ,dpt sorg camni ..xtidur malam da ~smart nyeeee ^^,
im team edward okeyy ~
~video awesome yg bikin hati wa jeles~haha ,n yaa ,r-patz taken by k-stew ^^, sobs ~matanye xlepas memandang kstew ..

tp tu larr ,sayang kat Allah ni mengatasi segala-galanya ..n Dye xkan meninggalkan kita......

sekian ,jangan terasa larr yup ..luahan sahaja ..conclusion nye ,jgn kata kat org sedangkan diri semacam itu ~huhu ,
Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

2 penGomen coMeL~:

Inz Indah said...

siyes tak pernah ag jumpe ore minat mende2 pelik ni..nak2 meow sampai aku pun jadi minat sama..wawa
pasal mu ngn twilight 2 xsah citer aa..meme minat gila..i can see 2..haha

sHiMi sHinHae ^^, said...

ahahah ,wes ~mu rasa ak peminat setia??bila mu kawan ngan org luar ,siyes ak oyk ,ak ni ibarat xtahu menda bbanding ngan dorg ..cam kucen tu ,ak xlah minatttttt gler2 ,sbb ak xleh nk bg info menda pom ..ak ske post sbb meow wat ak gelak2 sorg tgk 'kebodohan' ye ..hahahaha ~lucu ~

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE