WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Tuesday, 24 April 2012

.::seHaRiaN \\\::.

assalamualaikum ..

hari ni awal pagi dah keluar rumah n balik ke rumah dah nak maghrib~~
3 tempat plak tu kena pegi ..adoi ,memang balik tu jadi budak busuk lah ,dgn cuaca yg m'bahang panas nye ~

1)kena keliling taman perumahan gara2 nak cari rumah someone ,teman mak m'cari ..dah tu tepat pukul 10 ad date dgn kawan2 lain plak ~~b'lari2 daku nk kejar masa ~~

2)lepas je teman mak ,pegi plak ke sekolah lama ku n very2 t'cinta lah ! huhu
   SMKAWA !!sekolah ku sejak form 1 sampai form 5 ^_^ setiap sudut yg ku lihat ,,semua kenangan mnerpa-nerpa (wujud ke perkataan ni ?haha lantak lah ) minda ku ..rasa nye baru semalam sy dan sahabat2 sy b'pisah bawa hala tuju masing2 ..

-bila tgk kantin , "eh ,dulu aku dok kat meja tu" ..
-bila tgk tangga , "eh ,dulu aku sokmo b'henti kat sini sbb suka tgk cermin" (sbb ad cermin kt tangga tu ,hehe) 
-bila tgk bilik tayang , "eh ,bilik ni lah aku b'tungkus lumus nak siapkan projek reka cipta smpai blik pkul 12 tngah malam" ..
-bila tgk taman kaktus , "aaa ~~sokmo cikgu sj ugut nak denda gantung kat pokok kaktus kalau x siap keje skolah ,haha" ..
-bila tgk bangku ,"hmm,tempat ni lah suka duka n saat touching b'laku ..

tp ,walau apa yg b'laku ..ianya ttp meninggalkan kenangan manis wat saya ^_^ sbb sekolah tu lah buat sy kenal dgn sahabat2 sy n until now kami masih b'hubung rapat ..

lencana :)

dewan t'cinta ^_^
3)lepas pegi SMKAWA ,pukul 2 ,next destination ialah meraikan tamatnye dunia persekolahan ku ,iaitu zaman tingkatan 6 kat SMKANI ~makan2 kat pengkalan nyireh b'sama rakan2 n guru2 ^_^

cikgu t'sayang :)
makanan yg x t'abes

sweet ^_^


ukhuwah :)


SEKIAN ^_^


Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

2 penGomen coMeL~:

Inz Indah said...

OWL! owhh so lovely!hehe ohhh..rupanye shimi shinhae kite dari sumwhere dh tadi..hehe nice aa pixa! ak curikk ea.. :) jumpa ag nxt time ^^

sHiMi sHinHae ^^, said...

ho larr ,t'kejar2 masa nk g se2 tempat ,hehe ..wokey :)

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE