WeLcome to byaimina.blogspot.my ,do smiling & thanks for visiting here

Wednesday, 18 April 2012

ohh kenapa pending ?? -_-

ohh yaaa ~~sangat lah malu dgn diri ini pd hari ini .......kenapa sy pending sgt ???wahaha ~~

al-kisah nye ,ada sorang ni pm inbox sy..layan x layan sbb x kenal ,sy curious nak tahu sape dye ni ,mcam mana sy bleh kawan dgn dye sbb mutual fren ramai (yelah ,dulu main approve jek skrg perlu b'hati2 dgn org xkenal ni ,pre caution )

sy bukak n stalking profile dye ,tengok gambar mcam kenal ,tgk info sama skolah ..tp ,dye dgn jaya nye cakap xkenal sy n cakap dye blajar kt lain ..n sy ??dgn ye ye jek ..okeyy ,mmg xkenal ...haha ,

-------------------------

dan sy dah x cara sekian lama tp ada satu menda wat sy tegur ye balik ,n tbongkar lah ary ni bahawasanya sy kenal dye !!!!huwaaa ~~

terasa malu diri ini cuz dah tlebih cakap ngan dye ms mula2 chatting ..ye ye jek cite sal skolah pdhal dye senior ku ..dye siap tanya dah tunang ke sbb ad cincin kat jari ,n sy tidak menafikan nye  ..haha ,n kompem cakap sombong gilerr cuz mmg xtegur da pastu ..haha ,tp yelah sape soh nak main test2 ,kan da fail ..tp ,mujur lah dye paham prinsip sy ..skrg kena hati2 ,bukan sume tu baik n betul2 sudi nak kawan ngan kita (betul2 fobia dgn pengalaman lepas )

n terasa bodoh diri ini sbb tlalu pending pdhal gambar dye ada jek dok tengok ,info2 sal dye sgt lah betul ,tp di sbb kan dye nak test sy sgt ,mbuat ku percaya dye adalah bukan dye !haha shame on me (-_-')

tutup mukaaa~

dulu main aprove jek kawan tp skrg ,sbb baru ada peluang nak stalking ,agak menyeksakan nak bukak se se profile n remove yg xkenal ..tp ,ad jek kawan2 baru  yg xkenal ..tengok atas peribadi status nye lah ,perkataan melambangkan peribadi kan ^_^

p/s :hati2 dalam dunia cyber ni ..mcam2 org boleh kena kan kita ..masyaallah
Suka ?Jangan lupa LIKE dan COMMENT ye

3 penGomen coMeL~:

Sis AI said...

Laaah.. Senior rupanya.. Tu la, tkut jgk nk layan org tak knal kat FB. Bkn apa, tkut jdi apa2. Zman skrg ni, edit foto la, apa la.. Mngarut2 dh diorg buat nk fitnah.. Bahaya..

Cahaya gembira said...

sape2..nk taw gop..hihihi

sHiMi sHinHae ^^, said...

ha aa ,tu lah pasal ..ye ye jek ,dye wat senyap ..kita punyer lah dok explain ttg skolah ,rupanye skolah sme ~~malu -_- ..yelah ,bahaya zman leni ,dulu naif ~skrg da sedar n b'hati2 nk approve org ..

jah ,hehe ~~law oyak kmpem knal ;p senior form 6 ~

CopyRight@sEgaLa yg t'caTaT di SiNi aDaLah HaK miLik sHiMi sHinHaE